Abonneren  Inloggen

Gratis placemats met familiefoto's voor eenzame patiënten in zorginstellingen

22 december 2020

Drukkerij Weemen drukt gratis gepersonaliseerde placemats voor patiënten in ziekenhuis Bernhoven en een aantal andere zorginstellingen.

Met het initiatief 'Weemen verzacht eenzaamheid door verbinding' wil drukkerij Wee​​​​​men eenzaamheid in deze tijd tegengaan. Vrienden en familie van patiënten in zorginstellingen kunnen gratis gepersonaliseerde placemats bestellen en laten bezorgen bij de instelling. De zorginstellingen die meedoen zijn onder andere Bernhoven, Brabantzorg, Pantein, Laverhof, Dichterbij en Sint Jozefoord in Nuland. 

Op de website van de drukker kunnen mensen een ontwerp uitkiezen, acht foto's uploaden en er een persoonlijke boodschap bij zetten. Weemen heeft inmiddels door heel Nederland al 15.000 placemats met fotokaarten geleverd.

Foto: © Ziekenhuis Bernhoven