Abonneren  Inloggen

Hybrid Software naar Global Graphics PLC

15 januari 2021
Premium

Het Belgische Hybrid Software, dat software maakt voor de etiketten- en verpakkingsindustrie, is overgenomen door Global Graphics PLC. Hybrid is de vierde dochteronderneming van Global. Andere entiteiten zijn Xitron, Meteor Inkjet en Global Graphics Software.

Global Graphics Software opereert wereldwijd en is producent van print-, pdf- en digitale documentsoftware. De onderneming voegt waarde toe aan oplossingen die op de markt worden gebracht door merken als HP, Canon, Durst, Roland, Kodak en Agfa. Global Graphics Software is een dochteronderneming van Global Graphics PLC, genoteerd aan Euronext ( 


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren