Abonneren  Inloggen

Hah-uitgevers starten samen advertentieplatform AdLocal

20 januari 2021

Het platform wordt vertegenwoordigd door 37 uitgevers van huis-aan-huistitels. Zij brengen samen ruim tweehonderd kranten in Nederland uit op wekelijkse basis. AdLocal dekt daarmee 80 procent van de markt.

Het initiatief voor Adlocal komt van vier grote uitgevers: Telstar Mediagroep, Rodi Media, BDUMedia en DPG Media. Er komt een gezamenlijke aanpak van de sales. Daarbij zijn ruim vierhonderd media-adviseurs betrokken. De grootste hah-uitgever DPG Media bedient de nationale adverteerders.

Dalende omzettrend

AdLocal is in het leven geroepen als middel om de dalende omzettrend in huis-aan-huiskranten tegen te gaan. Naast een eigen website heeft Adlocal ook landelijke, gezamenlijke acties. Adverteerders kunnen voor meer informatie en het aanbod terecht op de website van Adlocal via www.adlocal.nl.