Abonneren  Inloggen

Heidelberg verdubbelt capaciteit wallboxen

22 januari 2021

Ook de printindustrie verandert. Bedrijven als Heidelberg passen zich aan. De Duitse onderneming speelt in op de stijgende vraag naar elektromobiliteit en verdubbelt de productiecapaciteit voor wallboxen. 

Tweede productielijn wallboxen

Op de locatie in Wiesloch-Walldorf is een tweede productielijn in bedrijf genomen. Omdat eigenaren van elektrische voertuigen de voorkeur geven aan een oplaadsysteem voor privégebruik creëert de vraag naar stroom een booming business. Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) behoort tot de marktleiders voor wallboxen in Duitsland.

Markt van de toekomst

‘De markt voor wallboxen is booming. Onze productiecapaciteit wordt volop benut en we hebben ons gevestigd als een succesvolle leverancier op deze markt van de toekomst. Door een tweede productielijn in gebruik te nemen, kunnen we beter inspelen op de hoge klantvraag. Door dit te doen, streven we systematisch onze groeiplannen na op de veelbelovende elektromobiliteitsmarkt,’ zegt Heidelberg ceo Rainer Hundsdörfer.heidelberg_wallbox