Abonneren  Inloggen

IGEPA presenteert promotiemiddel: de Inhaker

2 februari 2021

Met de Inhaker profiteren signmakers en grafische bureaus van een simpele en kostenbesparende verkooptool. De Inhaker biedt nieuwe promotiemogelijkheden, zonder ingewikkelde constructies en complexe ontwerpen. De Inhaker is laagdrempelig, heeft een hoge funfactor, is eenvoudig op te zetten en veel goedkoper dan vergelijkbare, bestaande systemen. Dat spreekt klanten aan en belangrijker nog: daar blijven zij voor terugkomen. De Inhaker maakt de weg vrij naar new business en upselling, waarbij meer winst met minder moeite centraal staat.

Inhaaksysteem

De Inhaker is een standaard, waarmee eenvoudig promotiedisplays, bewegwijzeringen, menustandaarden, desinfectiezuilen en nog veel meer kan worden gemaakt. De Inhaker biedt grafische mogelijkheden op het gebied van visuele communicatie. Dankzij het inhaaksysteem aan de binnenzijde van de standaard is het mogelijk om vrijwel alle denkbare soorten promotie- en communicatiematerialen in te haken.

Verschillende lengtes

De Inhaker is verkrijgbaar in lengtes van 45 cm tot 300 cm. Op deze manier is het mogelijk om zowel kleine displays als complete wanden te maken. De Inhaker is ideaal voor plaatmateriaal als FOREX®, Re-board®, PALBOARD™ en meer. Naast de Inhaker heeft IGEPA een breed visueel communicatie assortiment, zoals allerlei soorten plaatmateriaal, displays & folies en zelfs printers. Kijk op www.igepa.nl voor het uitgebreide assortiment.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief