Abonneren  Inloggen

Verkoop Gallus loopt spaak

2 februari 2021
Premium

Heidelberger Druckmaschinen AG meldt dat de verkoop van haar dochter labelpersfabrikant Gallus niet door lijkt te gaan. Koper Benpac holding ag uit Zwitserland komt volgens het persbericht zijn afspraken niet na, doordat het niet tijdig de afgesproken koopsom van 120 miljoen euro heeft overgemaakt.

Heidelberg meldt dat het haar rechten zal doen gelden, ofwel eisen dat de deal voorgezet wordt of mogelijk schadevergoeding eisen. De vijf vestigingen en ongeveer 430 medewerkers van de Gallus Group blijven nu onder Heidelberg doorfunctioneren. Voor de klanten van Gallus verandert er niets, meldt de Duitse persenbouwer. Heidelberg zal de verkoop en service voor de Gallus-portefeuille blijven afhandelen en hun persoonlijke contacten zullen hetzelfde blijven. He


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren