Abonneren  Inloggen

HP presenteert nieuw Latex printerportfolio

5 februari 2021

Onlangs konden print-en signbedrijven uit de hele wereld online meegenieten van de presentatie van nieuwe latexprinters van HP. In dit bericht beschrijven we de HP Latex 700 en 800.

Voor de kenners: deze twee vervangen de 500 series. Beide printers zijn ook verkrijgbaar met een witte inkt-optie, de 700 W en de 800 W. Dit is de nieuwste generatie HP Latex inkt die niet vergeelt, zodat printbedrijven mooiere contouren kunnen produceren en meer contrast kunnen toevoegen aan donkere ondergronden. Volgens de presentatoren van de innovaties zijn deze printers, dankzij een toename van het aantal nozzles, in staat om tot een 50% hogere productie te leveren. Qua duurzaamheid heeft HP naast de latex-inkt een mooie innovatie; kartonnen HP Eco Carton cartridges. Samen zorgen deze vernieuwingen voor een. CO2-uitstoot vermindering van 60% en een afname van plasticgebruik met 80%.

HP Latex is duurzame beslissing

HP Latex biedt de unieke mogelijkheid om te voldoen aan ieder verzoek van de klant, ongeacht de dynamische planning of applicatievereisten. Met HP Latex is het makkelijk om snel te werken, met onmiskenbare operator- en milieuveiligheid wordt het een duurzame beslissing,’ zegt Guayente Sanmartin, general manager, Large Format Business bij HP. ‘Met het nieuwe Latex 700 en 800 portfolio kunnen PSP's een slag slaan doordat ze uitdagingen van de klant de komende tijd het hoofd kunnen bieden en ambitieuzere projecten kunnen omarmen - in de wetenschap dat hun werk resultaat zal opleveren.’