Abonneren  Inloggen

Foto’s zorgen voor winst bij CEWE

17 februari 2021
Premium

Zowel de omzet als de winst van het Duitse fotoprintbedrijf CEWE was in 2020 hoger dan in 2019. De opbrengsten kwamen vooral uit de fotohoek. De onlinedrukkerijen Saxoprint, Laserline en Viaprinto hadden het zwaar.

CEWE biedt online producten als fotoboeken, kalenders, wenskaarten, wanddecoratie, telefoonhoesjes en fotolegpuzzels. Daarnaast beschikt de beursgenoteerde onderneming over drie onlinedrukkerijen. CEWE heeft in totaal 14 productielocaties, verkoopkantoren in 21 landen en ruim 4.000 medewerkers.  Brutowinst van 79 miljoen euro Volgens het bericht van CEWE Stiftun


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren