Abonneren  Inloggen

Stickers en carwrapping: ‘Elke week een Tesla’

19 februari 2021
Premium

Dennis van Orsouw nam ontslag als worstenmaker bij Unox en ontdekte stickers. Al achttien jaar kan hij daar goed van leven. Daarnaast maakt zijn activiteit www.thewrapfactory.nl een steeds groter onderdeel uit van de omzet. ‘Er staat hier elke week wel een Tesla.’

Van Orsouw houdt van sleutelen. Zo reviseert hij als hobby oude flipperkasten. Met hobbyen begon ook het stickerverhaal. ‘Ik ben gek op auto’s en wilde daar eigenlijk altijd al iets mee doen.’ Hij reed een Toyota MR 2 in de tijd van de film The Fast and the Furious. ‘Dat racht mij er toe een striping-sticker te tekenen om mijn auto minder saai te maken. Geen bedrijf kon of wilde dat maken; signbedrijven maakte toen alleen reclameborden.’ De voor


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren