Abonneren  Inloggen

Shatho Beheer neemt BigSpark over

2 maart 2021

BigSpark is overgenomen door Shatho Beheer uit Rotterdam. Shatho Beheer heeft onder meer deelnemingen in de grafimedia-ondernemingen Printforce en Senefelder Misset. Ook is het eigenaar van F&L Media met magazinetitels in tech en automotive.

Wat in 2007 begon als een hobbyproject op het gebied van smartphones groeide uit tot een platform van formaat. BigSpark maakt via haar sites, apps en prijsvergelijkers maandelijks ruim 3 miljoen gebruikers wegwijs in de wereld van tech en bedient Nederlands’ grootste adverteerders op het gebied van telefonie en elektronica.

Zelfstandige onderneming

BigSpark blijft met alle 15 medewerkers opereren als een zelfstandige onderneming, waarbij de focus zal liggen op verdere groei van het bereik en het merkenportfolio. De dagelijkse leiding blijft in handen van interim directeur Marco van Veen. Voormalig eigenaar Peter Geurts verlaat het bedrijf om zich te oriënteren op nieuwe ondernemerskansen en blijft beschikbaar als adviseur.

Over Shatho

Shatho richt zich op ondernemers in de communicatiebranche. Die branche zien ze breed: grafische bedrijven, communicatiebureaus, mediaconcerns en ICT-bedrijven rekenen zij tot hun interesse- en vakgebied.