Abonneren  Inloggen

Labelexpo Brussel verschoven naar 2022

8 maart 2021

De Tarsus Group, dat de Labelexpo Global Series organiseert, heeft vorige week een aantal knopen doorgehakt. De Labelexpo Brussel verschuift van september 2021 naar april 2022. 

Labelexpo Europe uitgesteld tot april 2022

Lisa Milburn, algemeen directeur van de Tarsus Labels en Packaging-groep: 'Vanwege de aanhoudende onzekerheid over de snelheid van de uitrol van vaccins in Europa en het vermogen van onze wereldwijde bezoekers om naar Brussel af te reizen, hebben we de beslissing genomen in overleg met onze exposanten, om Labelexpo Europe uit te stellen tot april 2022.  

Labelshow verplaatsen een juist besluit

Chris Ellison, algemeen directeur van OPM Labels & Packaging-groep en voorzitter van de Europese labelfederatie FINAT, merkte op: 'Het is absoluut de juiste beslissing om Labelexpo Europe te verplaatsen naar april 2022, wanneer we weer terugkeren naar een soort van normaal wat betreft internationale reizen en sociale verkeer. Ik kan niet wachten. Ik mis echt de opwinding van het lopen door de gangpaden van 's werelds toonaangevende labelshow, het zien van nieuwe technologie uit de eerste hand van' s werelds toonaangevende leveranciers, het ontmoeten van oude vrienden en het leggen van nieuwe contacten.'

Nieuw label congres

Tegelijkertijd kondigde de organisator een nieuw evenement aan, Label Congress 2021, dat plaatsvindt van 29 september - 1 oktober in het Donald E. Stevens Convention Center in Chicago. Milburn: ‘Label Congress 2021 wordt onze eerste fysieke bijeenkomst voor de Amerikaanse labelindustrie sinds het begin van de pandemie, en we kijken ernaar uit om bezoekers te verwelkomen op dit keynote-evenement.' Label Congress 2021 omvat conferentiesessies over alle gebieden van label- en verpakkingsdruktechnologie. Ook is er een tentoonstelling van nieuwe technologie, met leveranciers die hun nieuwste apparatuur, software en diensten tonen. Het congres en de educatieve sessies zijn wereldwijd te volgen.

Beeld: Labelexpo Europe

 

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte zijn van het nieuws uit de branche? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief