Abonneren  Inloggen

Canon ProStream 1000 voor Jetmail

29 april 2021

Bij Jetmail in Hillegom is onlangs een nieuwe Canon ProStream 1000 rotatieve inkjet-productieprinter geïnstalleerd. ‘Deze nieuwste inkjettechnologie is bij ons de logische opvolger van de Océ ColorStream 3500, die jarenlang trouw dienst heeft gedaan’, zegt directeur Tim Corsmit.

Stap vooruit

‘De ProStream is weer een stap vooruit in afdrukkwaliteit en biedt meer mogelijkheden voor wat betreft de te verwerken materialen. Denk aan: een breder gamma aan papiersoorten en zwaardere gramsgewichten tot wel 300 grams. Met onze nieuwe aanwinst zijn nog mooiere en effectievere mailings te maken. Onze nieuwe mogelijkheden reiken echter verder dan alleen toepassingen voor transactie- en direct mail. Ook voor al dan niet gepersonaliseerde marketingmaterialen, catalogi, boeken en brochures hebben wij nu de juiste oplossing in huis. De ProStream is voor kleinere tot middelgrote oplagen qua formaat absoluut vergelijkbaar met een middenformaat (50 x 70) offsetdrukpers. Het enige verschil is personaliseren. Dat kan onze nieuwe, geavanceerde digitale inkjetprinter wel. Kortom, we zijn blij met onze volgende stap in inkjetprinting. Hiermee verstevigen wij opnieuw onze positie in de markt. En nog belangrijker: wij kunnen onze bestaande en nieuwe klanten nog betere afdrukkwaliteit en meer flexibiliteit bieden.’

Over Jetmail

Jetmail is een familiebedrijf – opgericht in 1988 – en heeft zich ontwikkeld tot een specialist in direct mail en transactiemail, kortweg DM en TM. In de productiehallen van meer dan 10.000m² in Hillegom worden postmailingen volledig in eigen beheer verzorgd. Met een maximale capaciteit van 2.000.000 mailingen per dag behoort Jetmail tot de grootste DM en TM spelers op de Europese markt.

(vlnr) Tim Corsmit (Jetmail), Frank Huigen (Canon), Louis de Jong (Jetmail) en Maarten Plug (Canon).
(vlnr) Tim Corsmit (Jetmail), Frank Huigen (Canon), Louis de Jong (Jetmail) en Maarten Plug (Canon)