Abonneren  Inloggen

Gemeente Oosterhout kiest drukkerij buiten Oosterhout

14 juni 2021

Drukkerij Total Print in Oosterhout is niet langer de huisdrukker van de gemeente Oosterhout. De gemeente heeft de samenwerking beëindigd en heeft gekozen voor een drukkerij buiten Oosterhout. Peter de Laat van politieke partij Voor Heel Oosterhout, heeft het college van B&W hier vragen over gesteld.

Koop lokaal

Volgens De Laat wil de gemeente dat Oosterhoutse bedrijven gesteund worden en men geld lokaal moet besteden, maar doen zij zelf juist het tegenovergestelde. Als gemeenteraadslid heeft De Laat zelf ook ervaring met het werk van Total Print: ‘Total Print denkt altijd mee in oplossingen, ook voor veel Oosterhoutse stichtingen en verenigingen. Daarom vinden wij het jammer dat er een keuze is gemaakt voor een drukker buiten Oosterhout.’

Reactie College

Voor Heel Oosterhout wil van het College weten welke afspraken er met de nieuwe partij zijn gemaakt en waarom er voor een partij buiten de gemeente is gekozen. Op deze vragen zal het College later een schriftelijke reactie geven, of mondeling bij de eerstvolgende raadsvergadering.