Abonneren  Inloggen

Topdag GrafischGolfen 2021

18 juni 2021

Op vrijdag 18 juni kwamen ruim 70 sportieve grafische netwerkers bij elkaar op de Golfclub De Wouwse Plantage bij Bergen op Zoom. Anders dan voorspeld was het een zonovergoten buitenevenement. Dit zeer geslaagde, door PRINTmatters samen met de Company Golf Club georganiseerde, evenement GrafischGolfen kent twee winnaars. Voor de lage handicap 0-18 is dat Marvin de Kort van Rainbow Solutions en in de categorie 18 - hoger nam Johan Gansner van Multicopy The Communication Company een mooie fles wijn in ontvangst.

Hierboven afgebeeld Marvin de Kort van Rainbow Solutions (m), winnaar lage handicap. Hij nam een mooie fles wijn en de wisselbeker in ontvangst uit handen van PRINTmatters uitgever Mike Velleman (r) en Robbert Delfos Hoofdredacteur PRINTmatters.

Johan Gansner van Multicopy The Communication Company is winnaar in de categorie handicap 18 en hoger.

In de aanloop speelden er twee mogelijke barrières. De eerste, corona, speelde nog maar een zeer beperkte rol. Alleen in het clubgebouw was nog een mondkapje nodig. Maar goed, bij een buitenevent is dat geen probleem. De tweede -er was storm, regen, hagel tot en met tornado’s voorspeld- loste vanzelf op. Als door een wonder raakte geen van de voorspelde narigheden het gebied rondom de Wouwse Plantage.

Alleen de krekels ontbraken

Daardoor was het voor alle enthousiaste deelnemers een absolute topdag. Zonnig met af en toe een lekker briesje. Alleen de krekels ontbraken nog om het mediterrane gevoel compleet te maken. De geslaagde netwerkdag dag sloot af met een sfeervolle borrel, prijsuitreiking en BBQ. Volgende week leest u op de site van PRINTmatters meer over deze sportieve grafimedia-bijeenkomst.