Abonneren  Inloggen

Overname PaperChainManagement en PrintMediaServices

2 juli 2021

PaperChainManagement BV (PCM) en haar zusterbedrijf PrintMediaServices BV (PMS) zijn op 30 juni 2021 overgenomen door HH Global.

PCM en PMS, gevestigd in Haarlem, ondersteunen zowel Nederlandse als internationale klanten met diensten op het gebied van inkoop en supply chain optimalisatie, voor drukwerk, Point-of-Sale materialen en verpakkingen. Tot de bestaande klanten van PCM behoren grote Europese merken uit diverse sectoren, waaronder de detailhandel, telecommunicatie en de auto-industrie.

Uitgebreide supply chain

De overname zal significante toegevoegde waarde opleveren voor bestaande klanten van PCM en PMS. Door nieuwe klanten en gespecialiseerde medewerkers aan te trekken, zullen zowel de schaal als de diepgang van het aanbod van HH Global in de Benelux worden vergroot. De nieuwe samenwerking biedt bestaande PCM- en PMS-klanten een zeer uitgebreide supply chain, waardoor ze kunnen profiteren van een breder scala aan maatwerk oplossingen.

Samen verder ontwikkelen

Piet Jorritsma, Managing Director bij PCM en PMS: ‘Deze samenwerking creëert nieuwe mogelijkheden om ons gespecialiseerde dienstenpakket aan onze klanten verder te verbreden. Naast continuïteit versterkt deze samenwerking onze positie op de Europese markt. We kijken ernaar uit om onze specialistische kennis en vaardigheden over te gaan dragen aan de HH Global organisatie en deze samen met hen verder te gaan ontwikkelen.’

Vergroten van expertise

Michael Keen, CEO - Europe bij HH Global: ‘Deze overname stelt ons in staat om ons talent- en klantenbestand binnen Nederland, dat voor ons een strategische groeimarkt blijft, verder te verbeteren. Onder de bestaande PCM- en PMS-klanten bevinden zich bekende merken afkomstig uit een breed scala aan sectoren, waardoor ons account portfolio zal worden gediversifieerd. Bovendien zullen de medewerkers van PCM en PMS gaan bijdragen aan het verder vergroten van de expertise op het gebied van drukwerk, papier, consultancy en logistiek.’

Over HH Global

HH Global is opgericht in 1991 en levert wereldwijd outsourcing diensten op het gebied van marketing executie. Ze ontwikkelen innovatieve maatwerk oplossingen die de kosten van de fysieke marketinginkoop en contentontwikkeling van klanten verlagen, terwijl de kwaliteit, duurzaamheid en time-to-market worden verbeterd. HH Global is actief op meer dan 50 locaties in Europa, Noord- en Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

Afgebeeld: Piet Jorritsma (l), managing director van PCM en PMSen Jan Verhaag, directeur HH Global Nederland schudden elkaar de hand op de overname.