Abonneren  Inloggen

Nieuwe krant voor graficus/uitgever Ron Bäumler

8 juli 2021

Ondernemer Ron Bäumler heeft de smaak te pakken. Na succesvol eerder lokale krantentitels in Boxmeer en Cuijk op de markt gebracht te hebben begint hij nu een krant in Grave.

DeGraeF’ is de naam van onze nieuwe krant in de gemeente Grave, die binnenkort huis-aan-huis gaat verschijnen. Eens in de twee weken valt de Graafse krant na de zomervakantie bij zo'n 5500 huishoudens in de brievenbus. Onze proefuitgave (het zogeheten 0-nummer) verschijnt al komende vrijdag 9 juli in een beperkte oplage. Met een team van betrokken en enthousiaste medewerkers werken wij samen aan een innovatieve, moderne krant. Bekend in de gemeenten Boxmeer, Cuijk en Sint Anthonis en straks ook in Grave. Een nieuwe krant gemaakt voor en door inwoners van de gemeente Grave,’ vertelt uitgever Ron Bäumler, tevens eigenaar van Grafisch Huis Boxmeer/Van Mameren.

‘Een krant met het laatste nieuws, maar ook met achtergronden en leuke interviews van diverse medewerkers en correspondenten uit de regio,’ vervolgt de uitgever. ‘Met DeBoK en DeStieR hebben wij inmiddels bewezen een serieuze speler te zijn op mediagebied. Met de komst van onze derde krant, in de gemeente Grave, spelen wij in op de komende herindeling naar de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Daarnaast werken wij nauw samen met de Nèije Krant in gemeente Mill, waardoor wij in het gehele Land van Cuijk verschijnen. Een volledige dekking dus, met onze tweewekelijkse lokale huis-aan-huis uitgaven.’