Abonneren  Inloggen

AccurioPress C7100-serie: digitale kleurenproductieprinters

15 juli 2021

Konica Minolta heeft de digitale kleurenproductieprinters van de AccurioPress C7100-serie geïntroduceerd. De printers gebruiken intelligente automatisering en leveren verbeterde nabewerking, geavanceerde mogelijkheden en duurzaamheid.

AccurioPress C7100 en C7090

Het nieuwe AccurioPress C7100-model heeft een snelheid van 100 pagina's per minuut (ppm) en de AccurioPress C7090 een snelheid van 90 ppm. De nieuwste Simitri V-toner van Konica Minolta is milieuvriendelijk, smelt snel, is energiezuinig en onderhoudsarm. Het levert kwaliteit op een breder scala aan media tot 400 g/m2 en heeft een uitvoerresolutie van 3600 dpi (equivalent) x 2400 dpi.

Eenvoudig

Met automatisch dubbelzijdige banners tot 900 mm en de flexibiliteit om media met reliëf en structuur te verwerken, is het bedienen van de machines eenvoudig gemaakt, zodat de meeste opdrachten door één enkele operator kunnen worden uitgevoerd.

Verbeterde nabewerking

De serie heeft verschillende functies voor nabewerking, zoals het maken van boekjes, nieten, perfecte binding en draadbinding. Ook de TU-510 van Konica Minolta, 's werelds eerste inline afwerkmachine met snijfunctie, is verkrijgbaar voor de AccurioPress C7100-serie. De TU-510 is een trimmer langs vier randen en rilkit die full-bleed afwerking van lange vellen, boekjes, direct mail en speciale snijopties voor visitekaartjes ondersteunt.

‘Belangrijke stap voorwaarts’

‘De AccurioPress C7100-serie volgt onze uiterst succesvolle C6100-serie op en betekent opnieuw een belangrijke stap voorwaarts in de uitbreiding van ons portfolio-aanbod. De nieuwe modellen maken een krachtige indruk en hebben veel efficiënte mogelijkheden. Ze helpen klanten om hun business uit te breiden en te stroomlijnen’, zegt Erik Klute, Product Manager Professional Printing & IP.