Abonneren  Inloggen

Nieuwe Country Manager Spandex Nederland

2 augustus 2021

Per 2 augustus is Daniel van Hasselt (hierboven afgebeeld), tot op heden Sales Manager, benoemd tot Country Manager Spandex Nederland.

Camiel Bosma, Regional Vice President

De functie is vrijgekomen doordat Camiel Bosma de rol als Regional Vice President op zich gaat nemen en zich meer gaat richten op de Europese ontwikkelingen. Daniel neemt de dagelijkse leiding in Nederland van Camiel over.

Daniel is al langere tijd werkzaam bij Spandex en heeft de laatste jaren laten zien dat hij de juiste kwalificaties bezit om Spandex verder te laten ontwikkelen. Samen met het team staat hij voor de uitdaging om in deze post-covid periode omzetten verder te laten groeien. Volgens Daniel van Hasselt is dit een uitdaging die hij graag met beide handen aanpakt.

Nieuwe CEO Spandex Global

De wijziginen binnen het team van Spandex Nederland zijn gevolg van het aantreden van een nieuwe CEO bij Spandex Global. Andrew Coulsen heeft onlangs het stokje overgenomen om Spandex wereldwijd nog beter op de kaart te zetten.

Over Spandex

Spandex is leverancier voor de print-, sign- en displayindustrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in de marketing, verkoop, distributie en ondersteuning van apparatuur en materialen voor de productie van sign, digitale printoplossingen, display- en bewegwijzeringssystemen.