Abonneren  Inloggen

Roularta neemt 50+beurs en Gezondheidsbeurs over

11 augustus 2021

Senior Publications Nederland (SPN), dochterbedrijf van Roularta Media Group, heeft een overeenkomst gesloten om in 2022 de 50+beurs en de Gezondheidsbeurs volledig over te nemen van Alexander van de Kerkhof. Sinds 2005 had SPN al een participatie van 50% in 50+Beurs & Festival.

BV 50+Beurs & Festival

BV 50+Beurs & Festival is de organisator van beurzen met de focus op actieve 50-plussers en gezondheid. De 50+beurs bestaat al 28 jaar. Ze vindt jaarlijks in september plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Met 550 stands en 100.000 bezoekers is het een van de grootste evenementen voor actieve-50 plussers in de wereld. De 50+beurs staat in het teken van leerrijke informatie, entertainment en aanbiedingen.

Gezondheidsbeurs

In februari komen jaarlijks 45.000 bezoekers naar de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs. Deze beurs omvat alles rondom een gezonde levensstijl. Bezoekers kunnen hier workshops volgen en in contact komen met experts, influencers, auteurs en coaches.

Volledig platform voor 50-plussers

Dirk Oeyen, CEO Roularta Media Nederland: ‘Via Plus Magazine, Plus Gezond, plusonline.nl, gezondheidsnet.nl, Plus Puzzels, etadoro.nl (online cursussen), cruises & reizen en de beurzen, de 50+beurs en de Gezondheidsbeurs, kunnen we als enige in Nederland de voltallige community van 50-plussers bereiken. De volledige controle over de beurzen geeft ons de mogelijkheid om voor 50-plussers een uniek, onontbeerlijk en volledig platform uit te bouwen waarbij alle eigenhuismedia op elkaar inspelen.’

Bron: Roularta