Abonneren  Inloggen
Van onze partner ONLINEPRINTERS

ONLINEPRINTERS vult assortiment aan met vouwdozen

18 augustus 2021

ONLINEPRINTERS heeft het assortiment vouwdozen aanzienlijk uitgebreid. ‘Klanten voor wie individuele verpakkingen interessant zijn, variëren van regionale fabrikanten van specialiteiten tot grote ondernemingen. Daarom vormen verpakkingen voor ons een belangrijke strategische aanvulling op ons assortiment’, vertelt Roland Keppler, CEO van ONLINEPRINTERS.

Met behulp van een onlineconfigurator kunnen klanten de verpakkingen individueel afstemmen op hun producten. De vouwdozen kunnen al worden besteld vanaf 100 stuks.

De inkoop van verpakkingen plaatst inkopers en degenen die verantwoordelijk zijn voor de marketing binnen bedrijven en agentschappen vooral voor uitdagingen, wanneer de verpakkingen individueel moeten worden vormgegeven en men alleen kleine aantallen nodig heeft. Bij ONLINEPRINTERS kunnen klanten al vouwdozen bestellen vanaf een hoeveelheid van 100 stuks. Dit is mogelijk dankzij productie met het zogenoemde lasercutprocedé. In tegenstelling tot de traditionele wijze van produceren die duur en tijdrovend is, hoeft hiervoor geen stansvorm te worden gemaakt.

In een eerste stap werden 14 soorten vouwdozen in het assortiment opgenomen, waaronder populaire modellen als vouwdozen met Zweedse bodem, autolockdozen, vouwdozen met insteekflap, gondeldoosjes, kartonnen schuifhulzen, verzendmappen, cadeauverpakkingen met Zweedse bodem, draagdozen met Zweedse bodem en decoratieve gondeldoosjes.

Klanten kunnen hun gepersonaliseerde verpakking met behulp van een online configurator precies passend voor hun product maken. Er kan een voorbeeld worden besteld. De gemiddelde productietijd bedraagt acht dagen.