Abonneren  Inloggen

Prijsverhogingen bij hubergroup

27 augustus 2021

De transportkosten en de kosten van pigmenten (waaronder titaandioxide) en petrochemische grondstoffen zoals harsen en oplosmiddelen zijn in de loop van het jaar enorm gestegen. hubergroup, internationale fabrikant van drukinkten en speciale chemicaliën, reageert daarom nu met wereldwijde prijsstijgingen.

Prijsverhoging onvermijdelijk

Het bedrijf benadrukt dat het er hard aan werkt om prijsstijgingen voor klanten te minimaliseren door gebruik te maken van het wereldwijde leveringsnetwerk, andere inkoopmethoden te onderzoeken en alternatieve grondstoffen te gebruiken. Toch is een prijsverhoging onvermijdelijk.

‘Tevredenheid is topprioriteit’

Heiner Klokkers, CEO van hubergroup, legt uit: ‘De tevredenheid van onze klanten is onze topprioriteit. Om ervoor te zorgen dat we hen ook in de toekomst hoogwaardige drukinkten en grondstoffen kunnen blijven aanbieden, is het in de huidige situatie helaas essentieel dat we weerspiegelen de aanzienlijk gestegen inkoopkosten in de prijzen van onze producten. Onze buitendienstmedewerkers over de hele wereld zullen klanten binnenkort persoonlijk informeren over de specifieke effecten en zijn natuurlijk altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden.’

Bron: hubergroup