Abonneren  Inloggen

MultiPress Connect app voor Enfocus Switch

30 augustus 2021

Dataline lanceert de MultiPress Connect app voor Enfocus Switch. Het modulaire Switch platform van Enfocus biedt veelzijdige automatiseringsmogelijkheden voor de prepress en printproductie workflow. Met de ontwikkeling van deze app, is het mogelijk om de Switch workflow te optimaliseren met de gegevens uit MultiPress. Met de applicatie wordt alle opgeslagen informatie uit MultiPress automatisch gelinkt met een job in Switch.

Het modulaire Switch platform van Enfocus biedt automatiseringsmogelijkheden voor de prepress en printproductie workflow.

Het platform:

  • Laat gebruikers hun eigen workflows zelf samenstellen om hun productieprocessen gedeeltelijk of geheel te automatiseren.
  • Maakt koppelingen tussen software-applicaties, maar staat eveneens open voor connecties met externe partners.
  • Beschikt over een eigen appstore met pasklare apps van externe partijen. Met die apps voeg je snel en eenvoudig extra functionaliteiten toe aan je Switch workflows en maak je gemakkelijke koppelingen met de oplossing van de externe partij.

Davy Verstaen, Solution Architect bij Dataline verklaart: ‘Het is niet verwonderlijk dat het Switch platform snel aan populariteit wint en overal in de grafische industrie wordt toegepast. Ons team zag deze ontwikkeling en gelooft dat ook MultiPress-gebruikers hier van moeten kunnen meegenieten. Daarom hebben we beslist om beide systemen te koppelen aan de hand van de nieuwe MultiPress Connect app.’

MultiPress Connect app

De app geeft de gebruiker de automatiseringsmogelijkheden van Switch gekoppeld aan de uitgebreide informatie in MultiPress. Via de MultiPress Connect app deelt de gebruiker alle noodzakelijke CRM/ERP-data met Switch, zoals nieuwe of gewijzigde contactgegevens, calculatie- en offerte-informatie, of een aangepaste orderstatus. Ook de ontvangst van bestanden of bijvoorbeeld een akkoord op een digitale proef wordt direct doorgegeven.

Op basis van deze notificaties vanuit MultiPress, verwerkt Switch de actuele informatie om vervolgens volautomatisch de benodigde actie te ondernemen. Op zijn beurt voedt Switch gegevens terug via de MultiPress Connect app, zodat MultiPress automatisch acties onderneemt. Die terugkoppeling van data vanuit Switch naar MultiPress gebeurt automatisch en foutloos.

MultiPress Connect Webinar: 29 september

Dataline en Enfocus application experts zullen tijdens een webinar op September, 29 om 16.00 (CET) de brede waaier aan automatiseringsmogelijkheden toelichten die kunnen opgezet worden in Switch workflows met de nieuwe MultiPress Connect app. O.a. Davy Verstaen, MultiPress Solution Architect bij Dataline, zal de demonstratie verzorgen. Registreren voor dit webinar kan hier.

Bron: Enfocus