Abonneren  Inloggen

Grafische Groep Matthys presenteert gloednieuwe mogelijkheden

7 september 2021

Grafische Groep Matthys is de (koud)foliedruk expert voor grafische bedrijven en grafisch ontwerpers in België, Nederland en Frankrijk. Het bedrijf focust zich op uitzonderlijke boek- en magazinecovers, vouwkarton drukvellen voor exclusieve verpakkingen, wenskaarten, businesscards met dat tikje meer verleiding, plano drukvellen voor showcards en POS-materiaal.

Gloednieuwe Rapida 106X drukpers

Met hun gloednieuwe Koenig & Bauer Rapida 106X drukpers met Nederlandse Vinfoil Optima foliedruk-unit realiseren ze in één drukdoorgang, aan hoge druksnelheden (foodsafe) drukvellen met koudfoliedruk (zilver/goud/holografisch) én CMYK + 2 PMS kleuren of extra lak + dispersielak / UV lak. Maar beelden zeggen meer dan woorden. Grafische Groep Matthys laat je graag wegdromen bij hun talrijke samples en uitgebreide documentatie. Wees daarom welkom op de Vakdag Print & Sign.

Vakdag Print & Sign

Op de Vakdag willen we graag de gloednieuwe mogelijkheden presenteren om in één drukdoorgang de ondertussen bekende koudfoliedruktechniek met cmyk te combineren met 2 pantone-kleuren naar keuze én de optie om met UV-lak op de drukpers nieuwe hoogglans effecten te bereiken. Dat alles in een foodsafe setting die in de komende maanden geoptimaliseerd wordt. Na 1.0 in 2008, 2.0 in 2016 pakken we nu graag uit met 3.0 in 2021 … Meer dan 12 jaar evolutie en ervaring in koudfoliedruk voor grafische collega’s.

‘Live elleboog tikken’

Bart Lauwaert van Grafische Group Matthys: ‘Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de recentste 3D-uitvoering van al die fijne grafische vakmensen! Na anderhalf jaar hoofdzakelijk telefoontjes, mails, appjes, Teams en Zoom-sessies, dus volop 2D contact … wil ik zo graag enkele honderden collega’s “live tegen de elleboog tikken” en samen in verantwoorde omstandigheden bijpraten. En op de netwerkborrel –hopelijk voorzien van bitterballen– samen klinken op een spannend en mooi grafisch najaar. Fijn dat we –als partner van het eerste uur– weer op de Vakdag Print en Sign aanwezig kunnen zijn. 12 oktober staat met stip in mijn agenda te blinken.’

Bekijk de video van de nieuwe combinatie bij Grafische Groep Matthys: De Koenig & Bauer Rapida 106 X met Vinfoil Optima.

Kom ook naar de Vakdag Print & Sign! Schrijf je in via onderstaande button

Inschrijven Vakdag Print & Sign