Abonneren  Inloggen

Carwrappers opgelet!

9 september 2021

Carwrappers uit meer dan veertig landen kunnen hun kwaliteiten laten zien tijdens de wedstrijd Wrap Like a King. Van 1 september tot 31 oktober kunnen wrappers hun meest uitdagende project aanmelden via de website.

12 regionale winnaars

De organisatie deelt de deelnemers in per twaalf regio’s. Per regio zal één winnaar worden uitgekozen. Uit deze twaalf winnaars worden ook nog drie winnaars benoemd tot wrapking van een continent: Europa, Noord-Amerika of APAC (Azië-Pasific). Het totale prijzenpakket bestaat uit 30.000 Amerikaanse dollars. Daarnaast is het voor de deelnemers natuurlijk een mooie manier om hun wrapkunsten tentoon te stellen op een internationaal podium.

Meer info over de voorwaarden, wie de jury is en hoe in te schrijven vind je op de website wraplikeaking.com