Abonneren  Inloggen

VIPColor lanceert 4 nieuwe desktop labelprinters

20 september 2021

VIPColor, OEM partner van Memjet heeft onlangs een nieuwe generatie desktoplabelprinters aangekondigd die volgens het bedrijf labels van uitzonderlijke kwaliteit en hoge snelheden produceert, maar die minder dan $ 4.000 kosten.

De VP550

Vier kleurenlabelprinters

Het bedrijf introduceerde vier nieuwe kleurenlabelprinters die een nieuw niveau van betaalbaarheid en kwaliteit bieden: de VP500, VP550, VP610 en VP660. Deze reeks printers helpt kleine en middelgrote bedrijven om te voldoen aan de dynamische vraag van de huidige markt.

De VP500- en VP550-modellen kunnen afdrukken tot 8 inch/seconde (>1.000 6×4″-labels in 10 min) en produceren rijke kleuren high-fidelity-afdrukken met 1600 x 1600 dpi.

De gloednieuwe VP610 en VP660 vervangen de huidige VP600 en VP650 desktop labelprinters. Deze nieuwe modellen zijn supercharged met een printsnelheid tot 12 inch/seconde en hebben grote inktpatronen van 250 ml. Gebruikers profiteren ook van lagere kosten per afdruk in vergelijking met eerdere modellen.

Labelproductie in huis

Fabrikanten gebruiken steeds vaker on-demand, inkjet-aangedreven oplossingen om de labelproductie in hun activiteiten te integreren. ‘Veel van onze nieuwe kopers melden dat ze door het intern printen van hun productetiketten volledige controle over hun etiketteringsproces hadden. Dit beschermde tegen verstoringen in de toeleveringsketen veroorzaakt door de Covid-19-pandemie’, zegt Edward Ng, Global Sales and Marketing. Directeur voor VIPColor Technologies. De klanten die zijn overgestapt op digitaal printen, hebben geprofiteerd van gestroomlijnde productie, verbetering van de inventarisatie en efficiëntie van productsortering.’