Abonneren  Inloggen

Schrijf je in voor de Vakdag sessies!

21 september 2021

Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor de verschillende inspirerende en interessante sessies die de Vakdag Print & Sign te bieden heeft! Let op: wees er snel bij, want er is per sessie maar plek voor een beperkt aantal deelnemers.

Om je in te schrijven voor de sessies, moet je je eerst registreren voor de Vakdag Print & Sign. Na toelating tot de Vakdag, ontvangen deelnemers een e-mail met daarin de link om te registreren voor de verschillende sessies.

Al geregistreerd?

Ben je al geregistreerd voor de Vakdag? Dan ontvang je een e-mail met daarin de link om je ook nog apart te registreren voor de sessies. Als je deze mail niet hebt ontvangen, controleer dan je spamfolder.

Meteen registreren

De sessies

Bekijk hier het volledige programma inclusief de tijden en de inhoud van de sessies.