Abonneren  Inloggen

Paniek op de papiermarkt?

23 september 2021

Papierpulp is niet aan te slepen. Problemen met transport en de vraag naar karton voor online bestelde pakketten zorgt voor een tekort aan papier. Eerder deze week liet de NOS al weten dat consumenten tijdens kerst ook de gevolgen van de tekorten zullen voelen. Ondertussen staat de inzet van papier onder druk en wordt het voortdurend vergeleken met én afgezet tegen “the digital world”.

Piet Jorritsma

Volgens Piet Jorritsma van PaperChainManagement worden feiten over de papierwereld uit z’n verband gerukt. Daarom gaat hij tijdens zijn sessie op de Vakdag Print & Sign in op ‘feit en fictie in de papierwereld’.

‘Ook grafici hebben nog een weg te gaan’

De prijzen van papier en de verpakkingen lopen enorm snel omhoog. Niemand snapt er meer iets van, maar er worden wel allerlei politieke besluiten genomen. Er is rumoer alom. De papierindustrie worstelt al jaren met haar imago. Een industrie die aan de vooravond staat van de volgende “varkenscyclus”? Jorritsma geeft inzicht en onderbouwt zijn verhaal met facts die voorzien zijn van pittige uitspraken. ‘Ook grafici hebben hier nog een weg te gaan.’

Sessie bijwonen? Registreer je gratis voor de Vakdag!

Vakdag Print & Sign

op 12 oktober vindt de de Vakdag Print & Sign 2021 plaats in Nieuwegein. Het belooft weer schitterend te worden! Een volle beursvloer, een Masterclass Geluk van Guido Weijers, de avonturen van John van Zweden met o.a. Swansea City, en nog liefst acht andere sessies maken dit een dag die je niet wilt missen! Geheel met verzorgde lunch, borrel en diner. Dit alles inbegrepen bij jouw gratis ticket! Registreer je snel en bemachtig een plaats bij de sessies die jij wilt bijwonen. Per sessie is er namelijk maar plek voor een beperkt aantal deelnemers.

Gratis registreren voor de Vakdag