Abonneren  Inloggen

PRISMAprepare GO voor opdrachtontvangst en -voorbereiding

23 september 2021

Canon introduceert de PRISMAprepare Go, een veilige cloud-based tool voor het aanleveren van printopdrachten en het voorbereiden van bestanden voor kleinere in-house productieprintafdelingen en grafische bedrijven. Op basis van een software-as-a-service (SaaS) model kunnen klanten overal met dit betaalbare workflowproduct aan de slag zolang ze maar toegang hebben tot het internet en beschikken over een webbrowser.

PRISMAprepare Go

PRISMAprepare Go versnelt het proces van stroomlijnen van klantopdrachten, een snelle controle van printopdrachten en het uitvoeren van essentiële pre-flight controles op problemen zoals onjuiste of ontbrekende paginaformaten, opmaak, lettertypen en beeldresolutie. Dit helpt om fouten te voorkomen, vermindert de kans op onnodige misprints en bespaart kostbare tijd.

Binnen enkele minuten aan de slag

Er is geen IT-expertise of speciale training nodig om PRISMAprepare Go te installeren, te beheren en te onderhouden. Het configureren vindt online plaats en gebruikers kunnen binnen enkele minuten aan de slag. Deze tool is eenvoudig en intuïtief te gebruiken, en ondersteunt de productieprinters van Canon, ongeacht of die worden aangestuurd door PRISMAsync, Fiery of Canon PDL, als ook generieke JDF-printers van derden.

David Preskett, Vice President van Document Solutions Sales bij Canon Europe, zegt: ‘We maken het voor kleinere productieprintbedrijven eenvoudig en betaalbaar om opdrachten te ontvangen, te verwerken en te produceren zonder te moeten investeren in complexe werkpleksoftware of in speciale IT-vaardigheden. En voor interne printafdelingen biedt PRISMAprepare Go een nieuw niveau aan automatisering en professionaliteit.’

PRISMAprepare Go is verkrijgbaar via Canon of geaccrediteerde Canon-partners. Een all-inclusive maandabonnement met standaard 10 GB opslagruimte en voortdurende functionaliteitsupgrades.

Bron: Canon