Abonneren  Inloggen

Vooruitblik op Print4All

24 september 2021

Onlangs vond Future Factory plaats op 15 en 16 september. Live in Milaan, maar ook online te volgen via een stream. De eerste dag vooral gericht op verpakkingen, de tweede dag op print. Op beide dagen speelde sustainability van de volledige supply chain een grote rol. Het event blikt vooruit op Print4All op 3-6 mei in 2022.

Matteo Bordone, gastheer tijdens het event

Onder leiding van gastheer Matteo Bordone werden meerdere presentaties en kringgesprekken gehouden door spelers uit de verpakkings- en printindustrie uit Italië. Uit deze sessies kwamen voornamelijk sustainability en de samenwerking van de gehele toeleveringsketen naar voren als belangrijkste speerpunten voor de toekomst. Zo werd er onder andere aandacht besteed aan hoe bedrijven als Nestlé, Henkel en anderen levenscyclusanalyses uitvoeren en vervolgens op basis van die resultaten verbeteringen doorvoeren.

Routekaart

Met Future Factory creëert Acimga een dialoog in de hele supply chain in de markten voor verwerking, verpakkingsdruk, etikettering, commerciële en industriële druk. Het evenement maakt deel uit van een routekaart die ons zal leiden naar de beurs Print4All.

Print4All

Het evenement stond in het teken van een vooruitblik. Daarom werd ook vooruit gekeken naar Print4All, het hoofdevenement, waarvoor Future Factory een inleiding was. Print4All vindt plaats op 3-6 mei 2022. Het evenement (voorheen bekend als Print4All Conference) markeert volgens organisator Acimga de evolutie van de hele grafische en communicatie-industrie en creëert een ontmoetingsmogelijkheid voor de hele gemeenschap, van technologiefabrikanten, transformatoren, printers tot merkeigenaren en agentschappen.