Abonneren  Inloggen

Heidelberg Prinect voor verpakkingen

29 september 2021

Dat Heidelberg de modulaire Prinect workflow aanbiedt voor commercieel drukwerk, is algemeen bekend. Maar ook voor verpakkingen biedt Heidelberg modulaire oplossingen aan binnen de Prinect workflow.

Joke Geybels

Packaging Software Solutions

Tijdens de Vakdag Print & Sign geeft Prinect consultant Joke Geybels de vaksessie ‘Packaging Software Solutions’ waarbij ze de flexibiliteit en kracht toont van de modules die een oplossing bieden voor kleine en grote oplagen verpakkingen in vouw- en golfkarton plus labels. Daarbij gaat zij in op de vele functionaliteiten zoals oa. het structureel design, (geneste) lay-out, ganging van kapvormen, 3D simulatie, mock-up creatie en meer.

Registreer je gratis voor de Vakdag en de Heidelberg sessie