Abonneren  Inloggen

DrukwerkMAX op de Vakdag

7 oktober 2021

Ook DrukwerkMAX is volgende week dinsdag aanwezig op de Vakdag Print & Sign om hun productie van drukwerk voor professionals te tonen. Drukwerk dat zij met zorg, plezier en altijd met maximale inzet verzorgen.

Nieuwe machines, technieken en producten

Barbara Brundel van DrukwerkMAX kijkt uit naar de Vakdag: “Ik kan niet wachten om weer met z'n allen op de beursvloer aanwezig te zijn. Het is hoog tijd om weer eens met elkaar bij te praten over al het mooie drukwerk wat wij voor onze klanten kunnen maken en natuurlijk over onze nieuwe machines, technieken en producten. Tot de 12e!”

Over DrukwerkMAX

Wij zijn DrukwerkMAX! De online specialist in drukwerk voor professionals. Flyers, posters, brochures, POS-materialen... wij maken het allemaal! Denk ook aan verzenddozen, speciale verpakkingen en promotionele items die we volledig in jouw stijl leveren. En als de nood hoog is, leveren we heel veel producten zelfs de volgende dag! In onze webshop bestel je simpel en snel het drukwerk dat voor jouw merk mag spreken. En wil je dat we met je meedenken? Dan kan dat natuurlijk ook. Neem snel contact met ons op, want wij gaan voor MAXimaal resultaat!

Bron: DrukwerkMAX