Abonneren  Inloggen

Mimaki brengt nieuwe innovaties en toepassingsmogelijkheden naar FESPA 2021

7 oktober 2021

Mimaki, de toonaangevende fabrikant van inkjetprinters en snijsystemen, demonstreert zijn assortiment digitale printtechnologieën op FESPA Global Print Expo 2021 (12-15 oktober 2021, RAI Amsterdam, Nederland, Stand: 1-F45).

Het bedrijf profiteert optimaal van het eerste live FESPA-event sinds het begin van de COVID-19-pandemie en zal live demonstraties geven van de recent aangekondigde innovaties. Tegelijk inspireert het bezoekers met uitstekende toepassingen die klanten zelf hebben gemaakt. Aangezien Mimaki Europe op FESPA 2021 een thuismatch speelt, hebben bezoekers ook de unieke gelegenheid om het Amsterdam Experience Centre te bezoeken en een rondleiding te krijgen van Mimaki´s volledige 3D- en textielportfolio met een-op-een demonstraties van het gespecialiseerde team.

Onderdompelen in technologie

Mimaki kondigt met trots aan dat "de echte printervaring terug is" en wil de printgemeenschap opnieuw samenbrengen, weliswaar met invoering van alle mogelijke COVID-veiligheidsmaatregelen. Klanten kunnen zich op de stand onderdompelen in technologie van het meest recente productportfolio van Mimaki, waaronder gloednieuwe producten zoals de hoogvolume UV-flatbedprinter, de JFX600-2513, de uiterst snelle, hoogwaardige printers van de UJF-reeksen de desktop 3D-kleurenprinter, de 3DUJ-2207. Mimaki eert zijn klanten en partners ook in een interactieve tentoonstelling van succesverhalen en toepassingsvoorbeelden van zijn printambassadeurs.

JFX600-2513 LED-UV grootformaat flatbed-inkjetprinter

Met zo veel baanbrekende technologieën die nog nooit op een fysiek event zijn getoond, wordt de stand van Mimaki zeker een buitengewone ervaring. Een van de nieuwe oplossingen die op FESPA in première gaat, is de JFX600-2513 LED-UV grootformaat flatbed-inkjetprinter, die ontworpen is voor de hoogvolume UV-markt. Het nieuwe model is ontwikkeld voor een hoge snelheid en hoge productiviteit. Dankzij een grotere keuze uit inkttypen en meer flexibiliteit in media opent het voor printserviceproviders de poort naar een breder scala van toepassingen.

UJF-7151 plusII en UJF-MKII e-reeks

De UJF-7151 plusII en de UJF-MkII e-reeks werden pas deze maand aangekondigd maar zullen ook een prominente plaats krijgen op de stand van Mimaki. De UJF-7151 plusII is ontworpen voor een naadloze en betrouwbare snelle productie en zorgt zo voor maximaal 190% snellere druksnelheden in vergelijking met het vorige UJF-7151 plus-model. De printer kan hoogwaardige print jigs verwerken en is ideaal om in industriële printomgevingen nauwkeurig op zware media af te drukken, zoals hout, metaal en glas.

Mimaki 3DUJ-2207

De nieuwe Mimaki 3DUJ-2207 is een voorbeeld uit het gevarieerde portfolio van Mimaki en zal ook voor het eerst te zien zijn. De eenvoudig schaalbare desktop-3D-oplossing is bedoeld om afdrukken in 3D mogelijk te maken.

Laat deze kans niet liggen om contact op te nemen met Mimaki en de volledige sector. Hier kun je je inschrijven voor gratis toegang tot FESPA 2021 of als u interesse hebt in een rondleiding in het Amsterdam Experience Centre: www.mimakieurope.com/fespa2021.

Bron: Mimaki Europe