Abonneren  Inloggen

Directeur ADC wint Global People Award

10 november 2021

Yuwong Chou, commercieel directeur van grafisch bedrijf ADC in Den Bosch heeft afgelopen weekend de Global People Award gewonnen in de categorie Entrepreneur. Binnenkort is in PRINTmatters een interview te lezen met deze succesvolle vrouw.

Vanaf 2000 werkt Yuwong Chou bij grafisch bedrijf ADC in Den Bosch waar zij carrière maakte en het schopte tot commercieel directeur. Zij geeft nu leiding aan 125 werknemers. Global People ‘droomt van en werkt aan een werkgevend Nederland dat de diversiteit weerspiegelt van ons land. Waarin ieders talent herkend wordt, zich welkom voelt en multi etniciteit wordt gezien als een verrijking.’

Doorzetter

Chou deed mee in de categorie Entrepreneur. Haar oorsprong, geschiedenis en carrière laten zien wat je kan bereiken als je doorzet. Voor Chou geldt: “Durf je dromen na te jagen, the sky is the limit!” De commercieel directeur groeide op in een gezin waar de ouders een Chinees Indisch restaurant runden in Helmond. Ondanks dat zij en haar broertje vanwege hun afkomst en uiterlijk veel gepest werden in haar jeugd zette ze door.

In elkaar geslagen

Ook kan zij zich nog goed herinneren dat mensen stenen tegen het raam van het restaurant van haar ouders gooide, haar vader tijdens carnaval in elkaar geslagen werd en klanten niet voor het eten betaalden. Dit is voor haar de motivator geweest om extra hard te gaan werken om ervoor te zorgen dat ze beter zou worden dan de “rest”. Het resultaat mag er zijn.

Een reden voor PRINTmatters om deze succesvolle zakenvrouw te interviewen.
Binnenkort is het interview te lezen in PRINTmatters. Ook lezen? Neem dan een proefabonnement op ons magazine.

Neem een proefabonnement op PRINTmatters