Abonneren  Inloggen

ICE, CCE en InPrint München

2 december 2021

De voorbereidingen voor het collectief van converting, papier en print tentoonstellingen zijn in volle gang. Organisator Mack-Brooks Exhibitions heeft er alle vertrouwen in om de events van 15 tot 17 maart 2022 te houden in het München Trade Fair Centre in Duitsland. De bezoekersregistratie is al geopend.

Combinatiebeurs

Momenteel telt het event 467 exposanten die hun nieuwste technologieën presenteren op een gecombineerde expositieruimte van meer dan 13.500 m². Patrick Herman, Event Director van de Converting, Paper and Print Events op Mack-Brooks Exhibitions: “Voor de eerste keer zullen de drie shows tegelijkertijd en op dezelfde locatie plaatsvinden, waardoor een allround ervaring wordt gecreëerd met meer kansen en synergie voor alle bezoekers. Nu InPrint München de printtechnologie voor industriële productie dekt, kunnen we een bijna volledig overzicht van de waardeketen bieden”, besluit Patrick Herman.

Line-up en programma

Onder de exposerende bedrijven bevinden zich: (ICE Europe) Kroenert, Kampf, Polytype, Davis Standard, Erhardt + Leimer, CMC / (CCE International) Lamina System, Baysek Machiners, Solarco Machinery, Kolbus, Bahmüller, Emmepi, Sun Automation / (InPrint München) XAAR, Agfa, Seiko Instruments, Inkatronic, Meteor Inkjet, Siegwerk, Afford Inks en nog veel meer.

Print

Het uitgebreide programma bij InPrint München biedt inzicht in marktontwikkelingen en innovatieve projecten. De presentaties zijn gericht op technologische trends, nieuwe toepassingen en de nieuwste printtechnologie-oplossingen voor industriële productie, met Q&A-sessies na elke presentatie. Het open seminarprogramma bij CCE International behandelt de nieuwste trends en onderwerpen in de productie en verwerking van golfkarton en vouwkarton.

Tickets

Tickets voor ICE Europe, CCE International en InPrint München 2022 zijn nu verkrijgbaar in de online ticketshop van de show. Dagkaarten zijn online verkrijgbaar voor € 26 en ter plaatse € 40, abonnementen zijn online verkrijgbaar voor € 36 en ter plaatse € 52.

Bron: Mack-Brooks Exhibitions