Abonneren  Inloggen
Van onze partner Multicopy The Communication Company

Multicopy-ondernemers werken samen

16 december 2021

Als ondernemer bij Multicopy haal je meer rendement uit je onderneming dan andere ondernemers. Want Multicopy-ondernemers werken samen en daarmee kom je verder. Dankzij een sterk inkoopnetwerk en een krachtige marketing- en verkoopondersteuning realiseren Multicopy-ondernemers een gemiddeld hoger rendement dan andere marketing- en communicatiebedrijven.

Dit is waarmee Multicopy-ondernemers voor hun klanten klaarstaan:

  1. Ondernemers doen zaken met ondernemers
  2. Persoonlijke service van een vast aanspreekpunt
  3. Samenwerken met een langere termijnvisie
  4. Vakmanschap en brede kennis van zaken
  5. Een breed aanbod van communicatiemiddelen
  6. Multichannel: online en print
  7. Productie op maat met snelle en gegarandeerde levering
  8. De totale regie onder één dak: van idee tot aflevering
  9. Een Multicopy-vestiging is altijd dichtbij haar klanten

Wil jij ook je rendement verhogen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking met de toegevoegde waarde van Multicopy The Communication Company. Kijk voor meer informatie op https://www.multicopy-online.nl/franchise of bel Maarten van der Velden op 06-29 23 69 15. Uiteraard geheel vrijblijvend én vertrouwelijk.