Abonneren  Inloggen

Mediahuis Noord neemt Hoekstra Krantendruk over

14 januari 2022

Drukkerij Hoekstra Krantendruk uit Emmeloord wordt overgenomen door Mediahuis Noord. De zelfstandige drukkerij met 21 medewerkers zal na de overname sluiten. Het drukwerk wordt overgenomen door de drukkerij van het Mediahuis Noord in Leeuwarden, zo meldt FlevoPost.

Koesteren printuitgaven

Koos Boot, CEO Mediahuis Noord laat Flevopost weten: ‘Wij zetten vol in op onze digitale transformatie. Tegelijkertijd koesteren wij onze printuitgaven, die belangrijk blijven voor onze lezers en adverteerders. Met de overname van Hoekstra Krantendruk en het overhevelen van het drukwerk naar Leeuwarden versterken we de bezetting van onze drukkerij en verwelkomen wij tevens een groep zeer ervaren drukkers.’

Klanten van Hoekstra Krantendruk zullen na de overname bediend worden vanuit de drukkerij in Leeuwarden.

De overname is momenteel nog onder voorbehoud van onder meer advies van de ondernemingsraad van Mediahuis Noord. In februari 2022 wordt de afronding verwacht.

Over Mediahuis Noord

Mediahuis Noord is uitgever van de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en het Friesch Dagblad. Daarnaast brengt de uitgeverij meer dan 35 nieuws- en weekbladen uit en beheert het ruim 50 digitale regionale en landelijke kanalen. Mediahuis Noord is onderdeel van de Mediahuis groep.

Bron: FlevoPost