Abonneren  Inloggen

Vakdag Print & Sign op 24 mei

17 januari 2022

Het PRINTmatters-Vakdag-team is volop bezig met de voorbereidingen voor de PRINTmatters Vakdag Print & Sign 2022. De beursvloer loopt al lekker vol met exposanten en het sprekersprogramma belooft zowel qua vaktechnische als economische inzichten interessant te worden.

Vaktechnisch komen -uiteraard- de papiersituatie en oplossingen voor personeelswerving aan bod, maar ook zijn er parallelsesies te volgen over innovatieve en kansrijke ontwikkelingen op het gebied van augmented reality, printed electronics en artificial intelligence bij verpakkingsdesign.

Lachen-gieren-brullen

Qua economie presenteert onderzoeksjournalist en auteur (De Prooi over ABNAMRO) prof. Drs. Jeroen Smit -bekend van tv programma’s als DWDD, Pauw en Nieuwsuur- zijn visie op de actuele ontwikkelingen. Natuurlijk zorgen we ook voor entertainment; 1 ding is zeker met een spreker als Senior Executive Comedian Arnout Van den Bossche wordt het absoluut lachen-gieren-brullen.

Dinsdag 24 mei

Hou dinsdag 24 mei alvast maar vrij in de agenda, want het belooft opnieuw een boeiend en feestelijk netwerkevent te worden. De leukste dinsdag van het jaar vindt plaats in het NBC in Nieuwegein.