Abonneren  Inloggen

Einde van de NEE-NEE en NEE-JA sticker

19 januari 2022

Vanaf 1 januari 2023 kunnen de NEE-NEE en de NEE-JA-stickers in de prullenbak verdwijnen. Het is dan in iedere gemeente mogelijk om online, via de site InMijnBus.nl, aan te geven wat je wilt ontvangen.

InMijnBus

InMijnBus is een initiatief van MailDB, de brancheorganisatie die al 30 jaar zorgt voor het landelijk systeem van brievenbusstickers en de naleving ervan. Vanaf 1 juli 2022 zijn de bekende stickers al digitaal in te voeren. Op InMijnBus geven huishoudens eenvoudig hun voorkeur aan voor het wel of niet ontvangen van reclamefolders en huis-aan-huiskranten. Makkelijk, anoniem en geen sticker meer op de brievenbus, dat is InMijnBus!

Sticker met pensioen

‘Vanaf 1 april dit jaar houden we proeven, een paar maanden later sluiten we de eerste gemeenten aan en vanaf volgend jaar kan de sticker dan na dertig jaar met pensioen’, zegt voorzitter Thomas Hopman van MailDB tegen nu.nl.

Automatisch overgenomen

Heb je al een sticker op je brievenbus, dan wordt je voorkeur automatisch in het nieuwe systeem overgenomen. Omdat dit op adres staat vermeld, komen hier dus geen persoonlijke gegevens aan te pas.

Bron: nu.nl