Abonneren  Inloggen

Insight Pitches tijdens Online Print Symposium

19 januari 2022

Het Online Print Symposium 2022 vindt plaats op 28 en 29 april in München. De sprekers en het programma van het event zijn bekendgemaakt. Dit jaar met een nieuw onderdeel: de Insight Pitches.

Insight Pitches

Start-ups uit alle gebieden van online print werden uitgenodigd om zich aan te melden voor een van de presentatieslots. Zes zijn geselecteerd en zullen hun aanpak presenteren en ook vragen uit het publiek beantwoorden. De geselecteerde start-ups worden in de loop naar het event bekendgemaakt.

Uitwisseling

Het doel van dit nieuwe onderdeel in de programmering is het het bevorderen van de uitwisseling tussen jonge, creatieve ondernemers en gevestigde industriële giganten. Op deze manier zouden beide partijen hiervan kunnen profiteren: terwijl sommigen een nieuw perspectief op hun eigen bedrijf krijgen vanuit het perspectief van de nieuwelingen, kunnen zij op hun beurt leren van de ervaring en knowhow van de grote spelers.

Nieuwe ideeën

‘De industrie gedijt op nieuwe ideeën. Ideeën die vaak gevonden worden door jonge, dynamische bedrijven. De Insight Pitches brengen gevestigde en nieuwe bedrijven bij elkaar. Dit geeft de online printindustrie een nieuwe impuls en er kunnen zelfs compleet nieuwe businessmodellen ontstaan. Het is in ieder geval een verrijking voor alle deelnemers’, vertelt Jens Meyer van medeorganisator printXMedia.