Abonneren  Inloggen

Epson grootformaatprinters vallen in de prijzen

21 januari 2022

In de signage-categorie van de BLI Wide Format Pick Awards, heeft Epson drie prijzen gewonnen met de Epson SureColor-grootformaatprinters.

Drie van Epson's nieuwste SureColor-grootformaatprinters zijn onderscheiden met de Buyers Lab (BLI) 2022 Wide Format Pick Awards van Keypoint Intelligence, 's werelds toonaangevende onafhankelijke leverancier van testdiensten en analytische informatie. De awards worden toegekend aan producten die de afgelopen 24 maanden het beste hebben gepresteerd in hun laboratoria.

De drie printers die een prijs wonnen:

  • Epson SureColor SC-S60600L: Hoogproductieve CMYK Eco-Solvent/Latex 54"/64"-printer
  • Epson SureColor SC-S80600L: Eco-Solvent/Latex 54"/64"-printer met gamma-uitbreiding
  • Epson SureColor-R5000 Series: CMYK Eco-Solvent/Latex 54"/64"-printer

Stevige concurrentie

Vanwege de pandemie konden producten die het afgelopen én het jaar daarvoor gelanceerd zijn meedingen naar de awards. David Sweetnam, Director of Research and Lab Services EU/Asia bij Keypoint Intelligence: ‘Er was stevige concurrentie, maar uiteindelijk won Epson in drie van onze Wide Format Signage Pick-categorieën. Deze drie printers leveren een indrukwekkende productiviteit en zijn bijzonder gebruiksvriendelijk in combinatie met toonaangevende uitvoerkwaliteit. Epson’s nieuwe resin inkt-printers zijn bedoeld voor de latex-inktmarkt. De andere twee winnende printers zijn uitgerust met Epson's nieuwe Edge RIP en bulk-inktformule en voldoen aan dezelfde prestatienormen waarmee hun op cartridges gebaseerde broers en zussen de BLI Awards in 2018 binnensleepten.’

Bron: Epson