Abonneren  Inloggen

Mini-PRINTmatters krijgt mega podium

21 maart 2022

Tijdens de beurs Sign & Print Expo van 22 tot en met 24 maart in Gorinchem deelt PRINTmatters mini-magazines uit op Printing Wonderland, de enorme print-experience-stand van Probo.

‘Zo’n kans om ons blad PRINTmatters in mini-vorm op een ludieke manier aan duizenden bezoekers mee te geven, konden we niet voorbij laten gaan,’ zegt PRINTmatters hoofdredacteur Robbert Delfos. ‘De productie van dat mini-magazine is een resultaat van een hele leuke samenwerking met Probo.'

Coatingstraat

'Probo schreef daarvoor zelf ook een aantal stukken over bijvoorbeeld hun nieuwe coatingstraat en het handige beursbouwsysteem ‘de inhaker’.’ De full colour A5 versie telt 40 pagina’s en staat vanwege het karakter van deze beurs vol met signgerichte artikelen.

Collectors item

Vorige week hadden al tweeduizend mensen zich ingeschreven voor het bezoek aan Printing Wonderland, de enorme stand van Probo op de vide, ‘The next level’. ‘Kom naar de beurs en Printing Wonderland en neem vooral zo’n uniek collectors item mee.’