Abonneren  Inloggen

Machinevoerder periodieken

  • Wilco
  • Voltijd
  • Amersfoort
Functie Machinevoerder periodieken
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Wilco
Locatie Amersfoort
Postcode 3812 PX

Wilco is opgericht in 1958 en nog steeds volop in ontwikkeling. Onze passie? Boeken! Binnen ons bedrijf maken wij van elke uitdaging iets bijzonders. Onze ambitieuze en innovatieve instelling heeft een zeer modern machinepark mogelijk gemaakt. Binnen ons bedrijf met meer dan 450 medewerkers zijn er nog volop vacatures. Wilco biedt genoeg uitdaging, binnen iedere functie!

Kijk ook op www.werkenbijwilco.nl

Machinevoerder periodieken

Op de afdeling postaal verzenden worden tijdschriften gehecht, gesorteerd, verpakt met folie en gereed gemaakt voor verzending. Jij maakt samen met collega’s kwalitatieve tijdschriften en je zorgt ervoor dat de gestelde deadlines voor verzending worden gehaald.

Jouw hoofdtaak is het in- en afstellen van de machine, het bedienen van de machine, het controleren van de kwaliteit en volledigheid en het tijdig aanvullen van het productiemateriaal. Je komt te werken aan de Müller Martini hechtstraat of de Sitma sealstraat.

Wie zoeken wij?

Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Daarom werk je nauwkeurig en gestructureerd. Je hebt technisch inzicht en weet van aanpakken.

Je vindt het een leuke uitdaging om er met jouw collega’s ervoor te zorgen dat alle tijdschriften voor de gestelde deadline de deur uitgaan. Daarvoor is het belangrijk dat je goed in teamverband en onder tijdsdruk kan werken.

Ervaring met de Müller Martini hechtstraat of de Sitma sealstraat is een pré.

Wat bieden wij?

Een baan in een dynamische, gezonde organisatie met een zeer modern machinepark. Je krijgt een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week in een 2-ploegendienst.

De Grafimedia cao wordt gehanteerd. De salarisschaal en het salaris zijn afhankelijk van de functie en ervaring. Wilco kent bedrijfseigen regelingen, zoals een collectieve zorgverzekering en fiscaal voordelig sporten of fiscaal voordelig een fiets/laptop/tablet aanschaffen.

Enthousiast?

Stuur jouw CV en een korte motivatie naar: werken@wilco.nl, onder vermelding van ‘Hechter / sealer’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sandor Maaswinkel (088-1105445).

Solliciteren

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen