Abonneren  Inloggen

Over ons

PRINTmatters wordt uitgegeven door ManagementMedia en is gevestigd in Hilversum. De directie is in handen van eigenaar Mike Velleman. De redactie bestaat uit Robbert Delfos (hoofdredacteur) en Darell Letsoin (content manager). Voor contacten over het inzetten van PRINTmatters in het kader van uw verkoop en marketing kunt u terecht bij Olger Kooring en Jolanda de Graaf.
Over ManagementMedia

Met sterke merken is ManagementMedia marktleider in een aantal sectoren. Via verschillende kanalen (online, print en events) hebben wij een groot bereik in de Printsector, de verpakkingsindustrie en de horeca. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken. Naast het nieuwe PRINTmatters betreft het onder meer VerpakkingsManagement en Entree, het vakblad voor horeca-ondernemers. Grote evenementen die wij in deze markten organiseren zijn respectievelijk de Vakdag Print & Sign, het NL Packaging Event, de NL Packaging Awards en de Entree Awards.

ManagementMedia realiseert bovendien relatie- en promotionele magazines voor derden. Dat doen wij bijvoorbeeld voor de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging, maar vaak ook voor partijen die ons al langer kennen vanwege het adverteren in bovengenoemde vaktitels. Wij worden hiervoor benaderd vanwege de combinatie van inhoudelijke expertise en creativiteit.